Registrera dig Logga in

Hur köper man EA Sports FC 25 (FIFA 25)-mynt med hjälp av Comfort-metoden (automatisk)?

Klicka på Köp mynt och följ våra enkla instruktioner.

Den här metoden fungerar endast om transfermarknaden är tillgänglig för ditt konto i den officiella FUT Web App eller FUT Companion-mobilappen. Det krävs några dagars spelande för att låsa upp den. Innan dess är endast metoden Spelarauktion (menual) tillgänglig för dig.

När betalningen har behandlats ska du ange dina inloggningsuppgifter för EA-kontot (e-post, lösenord + engångskod för bakcup som du hittar på myaccount.ea.com). När vår bot framgångsrikt loggar in på ditt konto behöver du bara vänta tills leveransprocessen är klar.

Du kan få en engångskod för säkerhetskopiering på myaccount.ea.com, sidan Säkerhet, avsnittet Säkerhetskopieringskoder.

FC Ultimate Team-mynt på autoFUT.com komforthandel