Tilmeld Log ind

Hvordan køber man EA Sports FC 25 (FIFA 25) mønter ved hjælp af Comfort-metoden (automatisk)?

Klik på Køb mønter og følg vores enkle instruktioner.

Denne metode fungerer kun, hvis transfermarkedet er tilgængeligt for din konto i den officielle FUT Web App eller FUT Companion-mobilappen. Det tager et par dages spil at låse det op. Før det vil kun Player Auction (menual) metoden være tilgængelig for dig.

Når betalingen er gennemført, skal du indtaste dine EA-kontooplysninger (e-mail, adgangskode + engangskode til bakcup, som du finder på myaccount.ea.com). Når vores bot har logget ind på din konto med succes, skal du blot vente, indtil leveringsprocessen er afsluttet.

Du kan få din engangskode til sikkerhedskopiering på myaccount.ea.com, side Sikkerhed, afsnittet Sikkerhedskopieringskoder.

FC Ultimate Team-mønter på autoFUT.com komforthandel